Verhuur Van Super Leuke Springkastelen

Published May 30, 21
6 min read

Luchtkussens - Springkastelen

Join & Jump

Grasheuvel 1, 2450 Meerhout, België
+32496718013
piraten thema

Deze dino run is mogelijk in 3 verschillende opties: prijzen voor 1 dag 1: obstakels met glijbaan ( 14m ) € 260 2: jumpingballs met glijbaan ( 14m ) € 260 3: obstakels met jumpingballs en glijbaan ( 20m ) € 350 Deze dino run is mogelijk in 3 verschillende opties: prijzen voor weekend of midweek 1: obstakels met glijbaan ( 14m ) € 290 2: jumpingballs met glijbaan ( 14m ) € 290 3: obstakels met jumpingballs en glijbaan ( 20m ) € 380 vermelden bij opmerkingen welke optie u verkiest Meer info.. piraten party..

SpringkastelenSpringkasteel Huren Regio Mol

Deel 1: Obstakel gedeelte Deel 3: Glijbaan De totale lengte is 18m en is een echte topper. Geschikt voor alle leeftijden. Prijs per dag € 320 Prijs weekend of midweek € 350 Meer info (Haaien springkasteel)... Reserveringsaanvraag Graffity Run 2 (21m) Graffity Run 2 bestaat uit 2 delen. Deel 2: Jumping Balls Deel 3: Glijbaan De totale lengte is 21m en is een echte topper.

Springkasteel Huren

Springkasteel Of Feestmateriaal Huren RegioSpringkasteel Huren Antwerpen, Gent, Limburg, Vlaams

Prijs per dag € 370 Prijs weekend of midweek € 400 Meer info - Haaien springkasteel... Reserveringsaanvraag Graffity Run 3 (30m) Graffity Run 3 bestaat uit 3 delen. Deel 1: Obstakel gedeelte Deel 2: Jumping Balls Deel 3: Glijbaan De totale lengte is 30m en is een echte topper. Geschikt voor alle leeftijden.

Reserveringsaanvraag Rodeostier Buiten of zelfs binnen met deze stier maakt iedereen heel veel plezier! Wie durft deze stier bij de horens vatten ? Attractie voor jong en oud Prijs per dag € 320 Prijs weekend € 470 ( prijs midweek is niet mogelijk ) Meer info... Reserveringsaanvraag Sweeper Een topattractie waaraan maar liefst 8 deelnemers tegelijkertijd kunnen deelnemen.

Eventplanning & Attractieverhuur

Ontwijk de arm , springen is de boodschap! Indien u deze attractie huurt zonder begeleiding dient u zelf te zorgen voor een verantwoordelijk persoon voor de bediening van dit toestel. De nodige uitleg wordt u gegeven als we de attractie komen opbouwen. De persoon welke de bediening uitvoert dient dan ook aanwezig te zijn bij levering.

Prijs per dag € 370 Prijs weekend € 545 ( prijs midweek is hier niet mogelijk ) Meer info.. (Springkasteel voetbal). Reserveringsaanvraag .

Het Leukste Springkasteel HurenDeze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.

Wil je een springkasteel huren? Op deze pagina vind je ons volledige assortiment aan springkastelen terug. Hier kan je gemakkelijk en snel je gewenste springkasteel reserveren. Er zijn een aantal zaken waarop je best let wanneer je je keuze maakt, zoals de benodige ruimte van het springkasteel. Deze moet op de voorziene locatie passen - JB Inflatables.

Unicorn Thema Feest

Wanneer je je springkasteel zelf komt afhalen, krijg je een . Springkasteel voetbal.

De glijbaan met beach thema is inzetbaar voor elke gelegenheid en geeft urenlang speelplezier door de vele mogelijkheden die dit springkasteel biedt. Zo bestaat dit springkussen niet alleen uit een glijbaan, maar heeft ook een multiplay en een plonsbad. Deze multifunctionele glijbaan heeft een indrukwekkende 3D object, frisse kleuren en de 3D obstakels maken het beach thema helemaal compleet! Bezorg....

Springkasteel Meerhout

Een springkasteel huren? Een tafelvoetbalspel huren? Een ballenbad huren? Bij Hubeau Party Rental bent u aan het juiste adres voor het huren van een springkasteel, hindernissenparcours, kickervoetbalspel,...We verhuren een ruim assortiment aan springkastelen voor groot en klein - Springkasteel Krokodil. Hieronder vindt u ons volledig gamma. Bij Hubeau, verhuur springkastelen, huurt u een springkasteel steeds voor een volledig weekend*.

De kleinsten van uw gezelschap entertainen tijdens een kinder-, tuin of communiefeest! Een springkasteel huren van VIO staat garant voor uren speelplezier, succes verzekerd! VIO biedt drie soorten springkastelen te huur aan: . Voor de allerkleinste die het springen nog niet helemaal gewend zijn. Een geschikt springkasteel voor je peuter. springkasteel Meerhout.

Springkasteel Meerhout

De grotere kinderen gaan helemaal uit hun dak in deze hindernissenbaan. Klimmen, kruipen en avontuur verzekerd in dit springkasteel (springkasteel huren regio Mol). Niet zeker of een bepaald type huur springkasteel in uw tuin of locatie past? Neem vrijblijvend contact op voor de specificaties van de verschillende springkastelen, zo kan u zonder zorgen uw gewenste springkasteel huren! Vraag uw offerte aan of Reserveer direct op 03/253.

Het gloednieuwe Circus springkasteel is een van 5m x 6m en is gevuld met rondom. In het Circus springkasteel zijn waaronder kruipboog en jongleerkegels. unicorn thema feest. Zo wanen de kinderen zich in een echt circus. piraten party. Daarnaast is er centraal in het Circuszo hoef je het kasteel niet te verlaten om te glijden! Het vloeroppervlak heeft die het Circus springkasteel ook maken! Er kunnen tegelijk op ons Circus springkasteel ravotten.

Springkasteel Piraten

Het feit dat dit een open-air springkasteel is, maakt dat dit springkasteel tot 2,70m in de hoogte beperkt kan blijven (Rode duivels). Het is dus ook een (winter) events en feestjes! Met zijn en het ideale springkasteel voor wie (ook indoor) wil dat de kids zich niet snel gaan vervelen! Klik op de foto’s om ze in ware grootte te bekijken.

U kunt ervoor kiezen om het springkasteel af te halen en zelf te plaatsen, of de levering en plaatsing door ons te laten doen. Bekijk de prijzen hieronder. Circus Springkasteel (dxb) 5m x 6m – H 2. 7m, 15 kids, 155kg 1 dag 2 dagen BTW Afhaling door huurder €110 €165 Inclusief Geleverd en geplaatst door ons €130 €195 Inclusief Op woensdag steeds 25% korting op onze prijzen! Afhaling Bij afhaling van dit springkasteel krijgt u steeds een handleiding mee om het kasteel makkelijk op te zetten en terug af te breken. red devil's.

Het Leukste Springkasteel Huren

Hou rekening met een gewicht van om en bij de 155 kg. Blower en verankeringsmateriaal worden steeds meegeleverd. Voor het plaatsen zorgt u best voor een doorgang van 1m breedte. Een gewoon stopcontact volstaat voor de blower, verlengkabel wordt steeds door de huurder voorzien. Haspels steeds volledig afrollen! .

Onze springkastelen zijn allen van zeer goede kwaliteit en elk springkasteel is uiterst geschikt voor de opgegeven leeftijdscategorie. Er bestaat ook de mogelijkheid om het door u gekozen springkasteel aan te kopen. Wij voorzien ook springkastelen volledig naar uw wens! Bekijk snel ons aanbod.

Eventplanning & Attractieverhuur

Onze springkastelen zijn 'inventief' en 'vernieuwend'. Geen saaie springkussens maar springkastelen die jong en ook oud bekoren. De mooie vrolijke plaatjes, obstakels en/of glijbanen veroveren dadelijk elk kinderhart. Jaarlijks wordt ons aanbod vernieuwd. Wanneer u een springkasteel voor twee dagen huurt, krijgt u de tweede dag 50% korting op de dagprijs.

De klimberg en glijbaan maken er een echte blikvanger van. Binnenin het springkasteel zijn 3D-objecten geplaatst waar kinderen overheen kunnen kruipen. Het springkasteel is overdekt, dus ook tijdens een regenachtige dag te gebruiken. Ouders kunnen toezicht houden door de handig geplaatste netten. Met de multiplay hypo slide bezorg je kinderen een fantastische dag! Klik op een foto voor een vergroting.

Springkasteel Huren? - Springkastelen Tot Uw Service

Dat kan door te rennen, springen, klimmen en kruipen. Wie komt er als eerste aan de andere kant? De stormbaan zit vol met prachtige animatie afbeeldingen en 3D-objecten die helemaal passen bij het Jungle thema. Klik op een foto voor een vergroting. Kenmerken 9 x 3,8 x 5 meter (Lx, Bx, H) tot 8 kinderen Zonder regenkap Weekdag2 weekdagen, Zat,zondag en feestdagen, Weekend zat+zon, Midweek, Week ma-zo € 165 € 240 € 165 € 240 € 325 € 450 Krokodil Run Deze stormbaan, met een lengte van 8 meter, kan door zijn geringe afmetingen op vrijwel elk evenement of feest worden geplaatst (Springkastelen huren) (Springkasteel Unicorn met glijbaan).

Navigation

Home

Latest Posts

De Speelgoedwinkel - De Mooiste Cadeaus

Published Jan 06, 22
6 min read

Buitenspeelgoed Kopen

Published Dec 13, 21
6 min read

Puzzels Online Kopen

Published Nov 26, 21
6 min read