Springkasteel Huren? - Springkastelen Tot Uw Service

Published Jun 19, 21
3 min read

Verhuur & Verkoop Van Springkastelen En Partytenten

Join & Jump

Grasheuvel 1, 2450 Meerhout, België
+32496718013
Springkasteel voetbal

Veilige verhuur van springkastelen in de Kempen Ongeacht of je een groot springkasteel wilt huren bij ons in de Kempen of kiest voor springkastelen met glijbanen en obstakels; je bent altijd verzekerd van de beste prijs en kwaliteit. It Takes 2 in Geel biedt namelijk de beste prijs in de Kempen voor de verhuur van springkastelen.

Zo weet je zeker dat je kinderen veilig kunnen spelen op onze springkastelen. Wil je een springkasteel met of zonder glijbaan huren voor je feest in de Kempen, maar twijfel je omwille van het weer? Geen zorgen! Bij ons geniet je van een goed-weergarantie - dino party. Bij slecht weer kan je namelijk tot twee uur voor de levering nog annuleren.

Springkasteel Dino

Je vindt het aanbod hieronder, van een springkasteel met glijbaan tot een springkasteel met flamingo’s. despringplaneet. Onze springkastelen zijn bovendien ook beschikbaar voor verenigingen die een groot feest willen geven. verjaardag piraten thema. Meer weten of een springkasteel huren? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan via het nummer + 32 (0) 476 54 41 70 of via e-mail.

Springkasteel Of Feestmateriaal Huren RegioSpringkastelen Verhuur Gegarandeerd Spring Plezier

Indien u enkel voor 1 dag wenst te huren gelieve dan even een mail te sturen met het gewenste springkasteel en verhuurdatum zodat wij kunnen kijken of dit mogelijk is. Gelieve bij aan te duiden met wat wij het springkasteel kunnen bevestigen - verjaardag piraten thema. Voor een zachte ondergrond neemt u de bevestigingspinnen en voor een harde ondergrond de gewichtzakken (dino party).

Springkussens Attractieverhuur

Indien gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. als je bij het winkelmandje verder gaat naar betalingen is er een vakje voorzien om een opmerking in te geven indien dit nodig is. leveren in Balen, Diest, Geel, Ham, Herentals, Herselt, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Mol, Olen, Tessenderlo en Westerlo U ontvangt van ons 1 a 2 dagen op voorhand een bericht met het juiste uur van levering. red devil's.

Springkasteel Unicorn Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen. In principe dient u enkel te zorgen voor de nodige stroomvoorzieningen (230V). Wij geven een ‘slecht-weer-garantie’ tot op de dag van de huur zelf dus u kunt zonder stress uw springkasteel maanden op voorhand reserveren ! Kortom: indien wij niet moeten vertrekken … betaalt u niets !! Bij twijfel nemen we, voor vertrek, contact met u op om te overleggen.

Goedkoop Springkasteel Huren Voor Uw Feestje

Springkasteel Huren Antwerpen, Gent, Limburg, VlaamsSpringkasteel Huren? Ruime Keuze Aan Springkastelen

De biergiraf is een tafel toog met een inhoud van 3 liter bier (springkasteel huren regio Mol) - Springkasteel Unicorn met glijbaan. • € 25De biergiraf kan ook gekocht worden: € 125.

Leuke obstakels en glijbaan. Afmetingen: 5,5m x 5m x 3,6m Geleverd & geplaatst 1 dag €135,00 PROMO 4 dagen €150,00 Een leuk springkasteel voor elke voetballiefhebber. Aan de binnenkant zijn er obstakels en een voetbal, en op de wanden zijn er leuke afbeeldingen van voetballers voorzien (springkasteel huren regio Mol). Om het spelplezier nog groter te maken is er aan de zijkant nog een glijbaan voorzien.

Dino Thema

Deze kunnen aangesloten worden op de geluidsinstallatie. Dit kasteel is de nieuwste trend op tal van feestjes. despringplaneet. Afmetingen: 4m x 4m Geleverd & geplaatst 1 dag €145,00 Met de luchtkanonnen in het springkasteel kan je de balletjes door de ringen proberen te schieten. Neem de glijbaan naar beneden, verzamel de balletjes en klim terug naar boven (meisjes springkasteel).Er zijn veel obstakels waar je door, onder of over kunt klimmen. Op het einde vind je nog een super leuke glijbaan. Afmetingen: 14m x 4,7m x 4,3m Geleverd & geplaatst 1 dag €260,00 PROMO 4 dagen €330,00 In deze stormbaan ben je een echte brandweerman. Springkasteel voetbal. Ga door de obstakels, klim omhoog en ga langs de grote glijbaan naar beneden - Springkastelen huren.

Navigation

Home

Latest Posts

De Speelgoedwinkel - De Mooiste Cadeaus

Published Jan 06, 22
6 min read

Buitenspeelgoed Kopen

Published Dec 13, 21
6 min read

Puzzels Online Kopen

Published Nov 26, 21
6 min read